tirsdag den 18. marts 2014

Tilbage til skønne Amass

Restaurant: Amass
Hjemmeside: http://www.amassrestaurant.com/

Dette var vores tredie besøg på Amass, og forventningerne var høje. Sidste år var den jo trods alt vores favorit blandt alle, og det var spændende at skulle tilbage for at se, om den stadig er en favorit.

Vi bestilte deres udvidede menu, der bestod af retterne fra deres 5-retters menu, samt tre uspecificerede ekstraretter, og retterne var denne aften:

Knivmusling, marv, syltede grønne tomater
Rødding, sennepsblade, saltede blommer
Kartoffel, blomme, söl (ekstraret)
Græskar, mandler, rosmarin
Brændt kål, stenbidderrogn, valnødder og smørsovs
Rødbede, solbær (ekstraret)
Dry-aged okse, gulerod, sovs på gulerodsjuice og kærnemælk
Is sandwich (ekstraret)
Is af røget byg, korn, earl grey te

Vores tre favoritter var brændt kål retten, græskar retten og den med kartofler og æggeblomme, men alle retter var skønne med masser af kraftige men velbalancerede smage.


Og Amass er uden tvivl stadig en favorit :)

Ingen kommentarer: